ТВК офіційно зареєструвала сина Балоги кандидатом у мери Мукачева

Читать на русском
Депутат Закарпатської обласної ради, син народного депутата Віктора Балоги Андрій офіційно зареєстрований кандидатом у міські голови Мукачева.
Андрій Балога

Депутат Закарпатської обласної ради, син народного депутата Віктора Балоги Андрій офіційно зареєстрований кандидатом у міські голови Мукачева.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Цього понеділка ТВК офіційно зареєструвала мене кандидатом у мери Мукачева та лідером списку нашої команди до міської ради. Радий, що минули вже часи, коли влада ставила палиці в колеса опонентам ще на етапі реєстрації. Хоча на виборах в обласну раду у 2013 році це було», – наголосив Андрій Балога.

Балога: найбрудніші вибори будуть на ЗакарпаттіПозафракційний народний депутат Віктор Балога прогнозує найбрудніші місцеві вибори на Закарпатті.

Також, за словами кандидата в мери, столична влада підтримує тих кандидатів в Мукачеві, які скуповують голоси і при цьому цинічно звинувачують у цьому інших. Крім того, Балога впевнений, що незабаром на нього та його близьких «литимуться цистерни бруду» та вішатимуть ярлики контрабандистів.

Нагадаємо, 22 вересня на засіданні Мукачевської міської конференції партії «Єдиний центр» Андрія Балогу було висунуто кандидатом у мери міста. Також на конференції були затверджені кандидати в депутати міської ради. Крім депутатів попередніх скликань, кандидатами стали також представники волонтерського руху, громадські активісти та місцеві підприємці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: