Партія Гриценка висунула кандидатом у мери Миколаєва колишнього «радикала»

Читать на русском
Миколаївська організація партії «Громадянська позиція» висунула кандидатом у мери міста Олега Найду.
Олег Найда

Миколаївська організація партії «Громадянська позиція» висунула кандидатом у мери міста Олега Найду.

Про це повідомляє INSHE.TV, передає «Слово і Діло».

Голова Миколаївської обласної організації партії «Громадянська позиція» представив делегатам в якості кандидата на посаду міського голови Миколаєва екс-очільника місцевої регіональної організації «Радикальної партії Ляшка» Олега Найду. Більшістю голосів делегати підтримали кандидатуру екс-«радикала».

Теплі взаємини з Гройсманом допоможуть меру Миколаєва перемогти на виборах – активістВ рамках спецпроекту «ОБРАНІ» активіст поділився міркуваннями щодо діяльності чинного мера Миколаєва.

Як відомо, в 2012 році Олег Найда був виключений зі складу Миколаївської обласної організації ВО «Батьківщина» через конфлікт з однопартійцем. Після цього він пробував балотувався в народні депутати Верховної Ради України, але програв «регіоналу» Артему Ільюку. А в листопаді 2013 року на перевиборах до ВРУ Олег Найда балотувався в нардепи від «Радикальної партії Ляшка», де знову програв ще одному «регіоналу» Миколі Круглову.

На цей момент поборотися за крісло мера Миколаєва, крім Найди, висловили бажання ще 4 кандидати: чинний мер і екс-«регіонал» Юрій Гранатуров («Наш край»), ще один «регіонал» Ігор Дятлов («Опозиційний блок»), депутат Миколаївської міськради Віталій Воронов («Відродження») та голова Миколаївської обласної організації ВО «Свобода» Демид Губський.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: