Анушкевичус знову побореться за крісло мера Івано-Франківська

Читать на русском
Чинний міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив про своє бажання поборотися за крісло мера на місцевих виборах.
Віктор Анушкевичус

Чинний міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус заявив про своє бажання поборотися за крісло мера на місцевих виборах.

Про це повідомляє «Стик», передає «Слово і Діло».

Віктор Анушкевичус заявив про свою участь у виборах міського голови Івано-Франківська від «Української народної партії». Як він заявляв раніше, на місцевих виборах до міської ради він підтримуватиме «УНП», тому висування Анушкевичуса від цієї партії не викликало здивувань.

Як мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекта «ОБРАНІ» вирішило показати, які з програмних обіцянок міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса були втілені в життя, а які так і залишились на папері.

«Я буду балотуватися на посаду міського голови. Деякі кандидати йдуть в інтересах кланів, які вкладають кошти, а потім хочуть їх повернути. Все, що зроблено в місті, не є заслугами окремих людей чи партійних діячів - це здобутки всієї громади, наші спільні перемоги. Ми разом були на Майдані, разом пережили стихійні лиха. За цей час я здобув управлінський досвід, досконало володію ситуацією в місті. Йду на вибори з Україною в серці та з любов'ю до Івано-Франківська», – заявив він.

Але, як стверджує івано-франківський політолог Олег Білоус, не все так просто для Анушкевичуса. За словами Білоуса, основна боротьба на виборах мера в Івано-Франківську відбудеться між двома кандидатами-важковаговиками – нардепом, якого підтримує «УКРОП», Олександром Шевченком та екс-мером Калуша, чинним нардепом від «БПП» Ігорем Насаликом.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: