Виборча кампанія в Житомирі побудована на рекламуванні та самопіарі кандидатів – журналіст

Читать на русском
Любов Цимбалюк

Сухомлин має хороші шанси на виборах мера за рахунок підтримки команди місцевого народного депутата Борислава Розенблата й першого віце-прем'єра Геннадія Зубка, а кандидат від «Самопомочі» – завдяки налагодженій мережі юридичних приймалень.

Про це у рамках спецпроекту «ОБРАНІ» розповів журналіст, редактор сайту «Репортер Житомира» Сергій Фещенко.

«Виборча кампанія у Житомирі в публічному просторі проходить у площині рекламування кандидатів у місцевих ЗМІ та за допомогою зовнішньої реклами. Найбільше реклами замовляють кандидати Сергій Сухомлин від «БПП» та Наталія Чиж від «Самопомочі». Інші ж поки не демонструють фінансової спроможності, хоча окремі рекламні матеріали розміщуються в місцевих газетах з екс-мером Житомира Георгієм Буравковим та в. о. мера Любов'ю Цимбалюк», – говорить Фещенко.

За його словами, Буравков вже зареєструвався в ЦВК як кандидат. Натомість Любов Цимбалюк поки активно в кампанію не вступала, констатує він.

Жіноча дуель у Житомирі: за місце у другому турі виборів мера поборються Цимбалюк і Чиж – експертЦієї осені в Житомирі варто очікувати достатньо жорсткої конкуренції між чинною в. о. мера Любов'ю Цимбалюк та очільницею міської організації «Об'єднання «Самопоміч» Наталією Чиж за місце у другому турі мерських перегонів.

Щодо шансів кандидатів, то, за словами журналіста, у кожного із кандидатів є свій персональний політичний арсенал, на який він буде розраховувати в боротьбі за перемогу.

«Великі шанси у Сергія Сухомлина, адже його підтримує команда місцевого народного депутата Борислава Розенблата та першого віце-прем'єра Геннадія Зубка. Це дозволяє мати тісний контакт з 95-ю бригадою та анонсувати проекти розвитку міста за допомогою Фонду регіонального розвитку. Наталія Чиж має чималі шанси в зв'язку з налагодженою в місті мережею юридичних приймалень від «Самопомочі», комп'ютерними курсами, волонтерським центром та гуртками для пенсіонерів. Через цю структуру проходить багато людей. Не менше шансів може мати й Любов Цимбалюк, але для цього їй слід активно включитися в кампанію з позитивними діями на її фінальному етапі», – резюмував Фещенко.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: