У мери Луцька йде колишній комуніст

Читать на русском
Колишній член Комуністичної партії України Олександр Кононович буде балотуватися в мери Луцька.
Олександр Кононович

Колишній член Комуністичної партії України Олександр Кононович балотуватиметься в мери Луцька.

Про це у Facebook написав рух «Чесно на Волині», передає «Слово і Діло».

«Півгодини тому партія «Нова держава» висунула кандидатом у мери Луцька Олександра Кононовича (у минулому члена Комуністичної партії)», – йдеться в повідомленні.

Також у мери Луцька балотуватиметься депутат місцевої міськради Павло Данильчук. Таке рішення ухвалив з'їзд партії «Народний контроль». Як заявив Данильчук, лучанам спеціально нав'язують стереотип, що в місті є тільки дві олігархічні групи, з яких потрібно вибирати, тому він виступає альтернативою олігархам.

Крім «Народного контролю», свого кандидата представила й політична партія «Громадянська позиція». Ним став підприємець і боєць батальйону «Айдар» Олександр Кралюк.

«Я буду вести дуже агресивну кампанію і в обличчя говоритиму всім те, що про них знаю. Хочу вселити надію, що хай всі ми не пройдемо, але будемо працювати й надалі, потрібно, щоб кістяк залишився і був дієвим», – заявив Кралюк.

Нагадаємо, самостійно стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: