Балута все-таки йде в мери Харкова

Читать на русском
Екс-голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута буде балотуватися в мери Харкова від «Волонтерської партії України».

Екс-голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута буде балотуватися в мери Харкова від «Волонтерської партії України».

Про це повідомляє прес-служба партії, передає «Слово і Діло».

Харківська міська конференція «Волонтерської партії України» одноголосно висунула кандидатом у мери Харкова екс-губернатора Харківщини Ігоря Балуту.

«Нам потрібно пройтися «бульдозером змін» по цій владі. Як міський голова ставлю основним завданням своєї каденції боротьбу з корупцією та передачу реальної влади територіальним громадам Харкова як первинним суб'єктам самоврядування», – заявив Балута.

Єдиним провладним кандидатом в мери Харкова став впливовий бізнесменГлава Харківської міської організації «Солідарність - БПП» і депутат місцевої облради Олександр Давтян став єдиним кандидатом на мерське крісло від демократичних сил («БПП», «НФ» і «Батьківщина»).

Також екс-губернатор підкреслив, що «Волонтерська партія України» – це «нова й гідна команда».

«Сьогодні ми можемо довіряти лише тому, у кого болить душа за спільну справу, хто готовий поділитися своїми силами, досвідом, знаннями. В особі кандидатів «Волонтерської партії України» харків'яни отримають нову та гідну команду, готову відстоювати їхні інтереси й вирішувати проблеми Харкова», – сказав кандидат у мери.

Крім того, Ігор Балута повідомив, що список кандидатів від «Волонтерської партії» в депутати Харківської міської ради очолить голкіпер харківського футбольного клубу «Металіст» Олександр Горяїнов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: