Балога: найбрудніші вибори будуть на Закарпатті

Читать на русском
Позафракційний народний депутат Віктор Балога прогнозує найбрудніші місцеві вибори на Закарпатті.

Позафракційний народний депутат Віктор Балога прогнозує найбрудніші вибори на Закарпатті.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

За словами нардепа, методи, якими команда Президента веде виборчу кампанію в області, нагадують йому 2004 рік. Балога стверджує, що повістки вручаються всім, хто був у списку агітаторів на президентських виборах, а також про притягнення криміналітету до виборчої кампанії.

«Зараз у гру вступили правоохоронні органи. Схема виглядає наступним чином: люди Президента скаржаться в міліцію на те, що нібито такі-то особи в такому-то населеному пункті займаються підкупом виборців. За дивним збігом обставин, всі ці люди, на яких скаржаться, не бритоголові хлопці одного з нардепів-соратників нинішньої владної команди, а вчителі, лікарі, депутати районних рад, підприємці, члени нашої команди, які працюють в штабах «Єдиного Центру», – написав нардеп.

Балога кидає виклик Порошенку і провокує уряд – експертСпеціаліст поділився міркуваннями відносно зізнання Балоги, що він фінансував представників закарпатського «Правого сектору».

Як стверджує Віктор Балога, після цих скарг людям з його команди приходять виклики до слідчих, їх тягають на допити та намагаються тиснути на них. Мета даних дій не стільки посадити команду Балоги, скільки зняти людей з роботи, зірвати зустріч з виборцями і так далі.

«Тобто чітко йде робота на деморалізацію нашої команди і на зрив роботи штабів. Тому що в чесній конкуренції вони нас перемогти не зможуть», – додав нардеп.

У зв'язку з цим Віктор Балога як народний депутат звернувся до генерального прокурора України Віктора Шокіна з вимогою дати оцінку діям співробітників правоохоронних органів і тим керівникам, які дають їм завдання тиснути на політичних опонентів Президента. На його думку, дані дії підпадають під ст. 364 ч. 3 Кримінального кодексу України «Зловживання владою або службовим становищем».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: