Екс-секретар міської ради Житомира часів Дебоя йде в мери

Читать на русском
Депутат Житомирської міської ради, екс-секретар міської ради часів правління Володимира Дебоя Наталія Леонченко була висунута в мери Житомира.
Наталія Леонченко

Депутат Житомирської міської ради, екс-секретар міської ради часів правління Володимира Дебоя Наталія Леонченко була висунута в мери Житомира.

Про це інформує «Житомир.today», передає «Слово і Діло».

Житомирська територіальна організація політичної партії «Опозиційний блок» на своєму з'їзді висунула Наталію Леонченко кандидтом на посаду міського голови. Сама Леонченко сказала, що не відразу прийняла таку пропозицію, бо до всіх рішень, які стосуються політичної чи громадської діяльності, завжди ставилася дуже серйозно.

Бої без правил, або Основні тренди виборів мера в ЖитомиріЗа роки Незалежності Житомиру відверто не щастило з мерами – при владі ще жодного разу не було особистості, що змогла б кардинально вплинути на життя міста. Чи стануть жовтневі вибори винятком і до яких методів вдаватимуться кандидати?

Також, нещодавно зі своїм кандидатом визначилась і місцева організація політичної партії «Солідарність-Блок Петра Порошенка». На своєму з'їзді делегати одноголосно підтримали Сергія Сухомлина як кандидата в мери Житомира.

«Ми відмовились від порожніх фраз на кшталт «змінимо життя на краще» та інших. У нас є чіткий план щодо змін у Житомирі. Щодо кожного пункту цього плану я можу говорити, надавати цифри, конкретні терміни виконання і говорити про фінансовий, матеріальний, часовий ресурс, який необхідний для кожного пункту цього плану», – заявив Сухомлин.

Крім кандидатів від «БПП» та «Опозиційного блоку», за крісло міського голови позмагаються в. о. мера Любов Цимбалюк від ВО «Батьківщина», Наталія Чиж від «Об'єднання «Самопоміч», Світлана Пахольчук від партії «Народний контроль» і екс-голова Житомира Володимир Дебой, який очолив партію «Наш край» на місцевих виборах.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: