Тука придумав, як побороти контрабанду в Луганській області

Читать на русском
Луганська військово-цивільна адміністрація розробила механізм, який унеможливить незаконне переміщення товарів на окуповану територію області.
Георгій Тука

Луганська військово-цивільна адміністрація розробила механізм, який унеможливить незаконне переміщення товарів на окуповану територію області.

Про це повідомляється на сторінці Луганської ВЦА у Facebook, пише «Слово і Діло».

«Я маю намір поставити крапку в боротьбі з незаконним переміщенням товарів у регіоні, а мобільні групи допоможуть мені забити останній цвях у труну «контрабандистів» та їхніх поплічників», – заявив глава області Георгій Тука.

За його словами, обласною ВЦА був розроблений механізм, відповідно до якого щомісячно буде визначено перелік підприємців, яким дозволено переміщення вантажів до населених пунктів, розташованих уздовж лінії розмежування сторін, між блокпостами першого та другого рубежів з визначенням обсягу вантажу, який перевозиться кожним із суб’єктів господарювання.

Тука уточнив, що цей перелік буде оновлюватися щомісячно. Дані про обсяг товару та необхідну кількість основних продуктів харчування для забезпечення потреб мешканців населених пунктів буде надаватися керівниками районних ВЦА, розташованих на лінії розмежування. Список суб’єктів господарської діяльності, яким дозволено перевезення товарів, буде передаватися на блокпости та опублікований на офіційному сайті Луганської обласної ВЦА щомісячно.

«Ця маленька війна за велике «бабло» сильно затягнулася і, на жаль, коштувала багатьом життя», – відзначив керівник Луганської ВЦА.

Нагадаємо, раніше під Щастям (Луганська область) була розстріляна зведена мобільна група з боротьби з контрабандою, в результаті загинуло двоє і ще четверо були поранені. Георгій Тука оголосив нападника на мобільну групу своїм особистим ворогом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: