Сін похизувався посвідченням кандидата в мери

Читать на русском
Міський голова Запоріжжя Олександр Сін зареєстрований під номером 1 у списку кандидатів у мери міста.

Міський голова Запоріжжя Олександр Сін зареєстрований під номером 1 у списку кандидатів у мери міста.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні отримав посвідчення кандидата на посаду міського голови під номером 1», – повідомив Сін.

Як стверджує мер, йти у відпустку у зв'язку з цією новиною він не збирається з кількох причин, одна з яких – небажання Сіна залишати Запоріжжя «без керівника, особливо в нинішній напружений період».

«У місті ведуться активні ремонтні роботи, необхідно приймати управлінські рішення, йде підготовка до прийняття бюджету наступного року», – додав він.

Як мер Запоріжжя Олександр Сін виконував свої програмні обіцянки«Слово і Діло» в рамках спецпроекта «ОБРАНІ» вирішило показати, які програмні обіцянки міського голови Запоріжжя Олександра Сіна були втілені в життя, а які так і залишилися на папері.

Другою причиною, за словами політика, є те, що він не збирається агітувати за себе, на відміну від інших кандидатів. Сін планує виконувати свої прямі обов'язки й працювати у звичному режимі.

Як відомо, рівень відповідальності міського голови Запоріжжя Олександра Сіна в рейтингу «Слова і Дела» складає лише 36%. 13 обіцянок мер виконав, 14 – мають статус «не виконано». Решта обіцянок Сіна перебувають у процесі виконання і навряд чи до 25 жовтня ситуація у його рейтингу кардинально зміниться.

Крім Олександра Сіна, своїм посвідченням кандидата в мери похвалився й міський голова Києва Віталій Кличко, який також має перший номер.

Нагадаємо, стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: