Заступник Куліченка побореться за крісло мера Дніпропетровська

Читать на русском
Міська партійна організація «Відродження» висунула кандидатом на посаду мера Дніпропетровська свого голову Анатолія Крупського.
Анатолій Крупський

Міська партійна організація «Відродження» висунула кандидатом на посаду мера Дніпропетровська свого голову Анатолія Крупського.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Мост-Днепр».

«Я дуже радий бачити в команді «Відродження» справжніх професіоналів! Це кандидати, які пройшли громадські слухання й своїм трудовим шляхом довели, що можуть захищати інтереси жителів Дніпропетровська. Це представники медицини, освіти, культури, оборони та промисловості – тих сфер, які гостро потребують реформ. Ми розуміємо, що люди втомилися від обману та порожніх обіцянок. Саме тому наша команда має намір не словом, а ділом довести свою відданість місту», – заявив Анатолій Крупський.

Як відомо, Анатолій Крупський впродовж 12 років був першим заступником екс-мера Дніпропетровська і до того ж колишнього «регіонала» Івана Куліченка (написав заяву про вихід з «Партії Регіонів» 22 лютого 2014 року). З 2003 року був членом «Партії Регіонів».

Таким чином, Анатолій Крупський приєднався до вже відомих кандидатів, таких як: Борис Філатов («УКРОП»), Олександр Вілкул («Опозиційний блок») і Максим Курячий («Солідарність-Блок Петра Порошенка»).

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: