«Харків без Кернеса»: Родзинський іде в мери Харкова

Читать на русском
Член партії «Народний контроль», депутат Харківської міської ради Анатолій Родзинський буде балотуватися в мери Харкова.
Анатолій Родзинський

Член партії «Народний контроль», депутат Харківської міської ради Анатолій Родзинський буде балотуватися в мери Харкова.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає «Слово і Діло».

«Прийняв рішення обиратися в мери Харкова, щоб очолити боротьбу харків'ян проти Кернеса», – заявив депутат.

Політик аргументував дане рішення тим, що в Харкові так і не з'явився єдиний кандидат від демократичних сил.

«За відсутності єдиного кандидата в мери від демократичних сил і через позицію мовчазної згоди з Кернесом вже висунутих кандидатів не бачу для себе іншої можливості, окрім як висуватися в мери Харкова, щоб очолити боротьбу харків'ян проти Кернеса», – зазначив Родзинський.

Райнін пропонує харківським політикам виступити проти Кернеса єдиним фронтом?Голова Харківської ОДА і керівник регіонального представництва партії «Блок Петра Порошенка» Ігор Райнін закликав висунути єдиного кандидата в мери від демократичних сил.

Як відомо, єдиний кандидат від демократичних сил все ж є. Ним став глава харківської міської організації «Солідарність-Блок Петра Порошенка» і депутат місцевої облради Олександр Давтян. Дану кандидатуру підтримали 3 партії: «БПП», «Батьківщина» і «Народний фронт».

Таким чином, заява Анатолія Родзинського про відсутність єдиного кандидата від демократичних сил у мери Харкова є лише частиною його передвиборчої компанії. Слоган «Харків без Кернеса» також має популістський характер, тому що якихось реальних шансів на перемогу у Родзинського немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: