В самопроголошених «республіках» Донбасу вже готові перенести вибори

Читать на русском
У самопроголошених Донецькій і Луганській народних республіках готові перенести дату місцевих виборів на 21 лютого 2016 року.

У самопроголошених Донецькій і Луганській народних республіках готові перенести дату місцевих виборів на 21 лютого 2016 року.

За словами уповноваженого «ЛНР» на переговорах тристоронньої контактної групи Владислава Дейнего, це рішення було ухвалене для того, щоб, забезпечити «адекватні терміни виконання Мінських домовленостей», пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Зокрема, Дейнего зауважив, що «республіки» готові запропонувати Києву «обґрунтований план-графік» строків виконання пунктів Мінських угод. Це буде зроблено в рамках чергового раунду переговорів політичної підгрупи.

Порошенко – ЄС: підтримкою фейкових виборів на Донбасі РФ заслужила нові санкціїПетро Порошенко відреагував на оголошення на території ДНР місцевих виборів зверненням до західних лідерів щодо посилення санкцій проти Російської Федерації.

Між тим, раніше стало відомо, що керівництво «Донецької народної республіки» призначило датою проведення місцевих виборів 18 жовтня, у той час, як в окупованій сепаратистами частині Луганської області їх планували провести 1 листопада.

Дейнего стверджує, що даний план заходів повністю готовий до розгляду Верховною Радою. Разом з тим, згідно з міжнародними домовленостями, виконання всіх пунктів Мінських угод має бути завершено в 2015 році.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: