Корбан: ми дали грошей Березі, сподіваючись, що він погасить власні амбіції

Читать на русском
Екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА й кандидат у мери Києва Геннадій Корбан розповів про персональні амбіції Борислава Берези і про те, хто його фінансує.
Фото: 112.ua

За словами голови політради партії «УКРОП» і кандидата в мери Києва Геннадія Корбана, народний депутат Борислав Береза використовує у своїй передвиборчій кампанії гроші партії, хоча при цьому відмовляється її очолювати.

Причиною тому – персональні амбіції Берези, спрямовані на отримання крісла мера столиці, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Главком».

«Ми запрошували до нас і Березу, і Парасюка. Вони не проти нас, але вони поки і не з нами. Сподіваюся, що в недалекому майбутньому долучаться до нашого руху. Ми вели переговори з Березою, більше того, навіть трохи почали його фінансувати», – розповів Корбан в інтерв'ю виданню, відповідаючи на запитання про те, чому політраду «УКРОПу» очолює саме він, а не більш публічні Борислав Береза або Володимир Парасюк.

За словами Корбана, у Берези досить амбітна мета – стати мером Києва, через що він не бажає розмінюватися на керування «УКРОПом», незважаючи на те, що партія виділила йому певне фінансування.

«У нас була вимога – очолити та вести партію. Але коли у людини особисті амбіції вище, домовитися складно. Береза – досить форматний хлопець, я з ним дуже близько товаришую, але він має персональні амбіції. Він хоче бути мером – і все тут. На Березу були надії, тому ми дали йому невелике фінансування, сподіваючись, що він погасить власні амбіції», – підкреслив Корбан.

Передвиборчий арсенал: з чим іде на місцеві вибори Ігор Коломойський?Команда Дніпропетровського олігарха Ігоря Коломойського активно готується до політичного штурму на майбутніх місцевих виборах в Україні, не зменшуючи своїх апетитів і політичних амбіцій.

Як відомо, Геннадій Корбан представить «УКРОП» на майбутніх місцевих виборах у Києві, а його соратник Борис Філатов – у Дніпропетровську. Крім того, як дослідило «Слово і Діло», список кандидатів, що «співчувають» дніпропетровському олігарху Ігорю Коломойському і його команді, поширюється також на Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Павлоград. Ще один наближений до Коломойського політик – Ігор Палиця – збирається балотуватися на довиборах народного депутата по мажоритарному округу у Волинській області, представником якого був загиблий Ігор Єремеєв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: