В Чернігові від «ДемАльянсу» за крісло мера побореться той же кандидат, що й на парламентських виборах

Читать на русском
На виборах мера в Чернігові партію «Демократичний альянс» представлятиме Ігор Андрійченко, що вже брав участь у парламентскьих виборах у місті.
Фото: cntime.cn.ua

На виборах мера в Чернігові партію «Демократичний альянс» представлятиме Ігор Андрійченко, що вже брав участь у парламентскьих виборах у місті.

Про рішення висунути Андрійченка, котрий на довиборах у Раду 26 липня посів третє місце з результатом у 8% голосів виборців, в «Демократичному Альянсі» оголосили в одному з міських парків 19 вересня, пише «Слово і Діло» з посиланням на видання «Чернiгiвщина: події і коментарі».

Решта команди місцевого осередку партії, за словами Андрійченка, братиме участь у виборах до міської та районних рад Чернігова. Наразі конкурс на участь у виборах до міської ради пройшли 24 людини, зазначив заступник голови «ДемАльянсу».

Здобутки мерів у цифрах: Чернігів, Житомир«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міських голів Чернігова та Житомира в рамках проекту «ОБРАНІ».

Уже відомо, що суперниками Андрійченка 25 жовтня стануть чинний мер Чернігова Олександр Соколов та народний депутат України Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, як раніше писало «Слово і Діло», на думку представника «Чернігівського політклубу» Олександра Рися, у боротьбу за крісло міського голови також може серйозно втрутитися ще один депутат – представник «Батьківщини» Валерій Дубіль.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: