Ляшко назвав, кого в парламенті заарештують наступним

Читать на русском

Лідер Радикальної партії заявив, що кримінальні провадження відкриті не лише проти арештованого депутата Ігоря Мосійчука.

Лідер фракції «Радикальної партії» у Верховній Раді Олег Ляшко заявив, що кримінальні провадження відкриті не тільки проти вже арештованого Ігоря Мосійчука, а й проти нього та ще п’ятьох його однопартійців, які є депутатами парламенту.

Про це пише «Слово і Діло», з посиланням на Укрінформ.

Зокрема, серед цих депутатів, за даними політика, Дмитро Лінько, Андрій Лозовой, Сергій Скуратовський і Сергій Рибалка.

Лідер радикалів переконаний, що головною причиною переслідувань депутатів від «Радикальної партії» є не боротьба з корупцією, а політична розправа за те, що партія оголосила про вихід із коаліції.

Директор служби «Український барометр», політолог Віктор Небоженко не виключає, що прийнято рішення розвалити фракцію, а депутатів, що залишаться, заберуть інші фракції.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що фракція "Радикальної партії" не буде виходити з коаліціїСказано 25 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Щодо Ляшка, то він нікуди не подінеться. Він «тефлоновий». Це типаж, який вийшов на оперативний простір, і з ним уже нічого не зробиш. Він спокійно сформує нову фракцію, як тільки з'являться гроші та підтримка якоїсь олігархічної групи, яка буде битися з Порошенком. Це може бути хто завгодно – Коломойський, Ахметов, той же Фірташ або Тігіпко. Ляшко – сильна зброя і завжди знайде собі господаря», – заявив раніше в коментарі «Слову і Ділу» Небоженко.

Як відомо, народний депутат Верховної ради України і соратник Олега Ляшка по «Радикальній партії» Ігор Мосійчук перебуватиме під арештом щонайменше до 15 листопада 2015 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: