Сьогодні фракцію Ляшка покинуть ще два нардепи – експерт (доповнено)

Читать на русском
Слідом за Артемом Вітком з фракції «Радикальної партії» вийдуть ще як мінімум два народних депутати.

Слідом за Артемом Вітком з фракції «Радикальної партії» вийдуть ще як мінімум два народних депутати.

Про це у себе на сторінці у Facebook написав політичний аналітик Павло Нусс, інформує «Слово і Діло».

«Артем Вітко написав заяву про вихід з фракції «Радикальної партії». Вчора я інформував, що як мінімум три члени фракції «РП» сьогодні покинуть лави цього проекту. Один є. Припускаю, що до вечора ми зафіксуємо вихід як мінімум ще двох парламентарів», – спрогнозував експерт.

Сам Вітко пояснив своє рішення покинути фракцію Ляшка так: «Після вчорашнього побаченого, після тих закидів, які мені робили, про політичну проституцію і політичну корупцію... Ось я категорично засуджую будь-яку політичну проституцію та політичну корупцію в цій святій будівлі. Тому я не хочу більше перебувати в цій політичній силі, і я шкодую, що я витратив рік свого життя. Розвал коаліції – це сепаратизм».

Пізніше лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що у п'ятницю фракція прийме рішення про позбавлення Артема Вітка мандата народного депутата. За словами нардепа, Конституція передбачає таку можливість.

Нагадаємо, після подій під Верховною Радою 31 серпня Артем Вітко засудив участь «Радикальної партії» у мітингу, який переріс у криваву бійню. Коментуючи таку заяву, лідер «радикалів» Олег Ляшко заявив, що Вітко був куплений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: