Надал сподівається, що «Свобода» допоможе йому залишитися у кріслі мера Тернополя

Читать на русском
Міський голова Тернополя Сергій Надал вирішив брати участь у мерських перегонах під прапорами ВО «Свобода».
Сергій Надал

Міський голова Тернополя Сергій Надал вирішив брати участь у мерських перегонах під прапорами ВО «Свобода».

Рішення про його висунення кандидатом в мери міста від «Свободи» було прийнято під час з'їзду партії, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інформаційний простір Тернополя».

Це вже вдруге Надал бере участь у виборах міського голови від «Свободи». У 2010 році він був головою Тернопільської обласної організації партії. Того ж року Надал очолив Тернопіль.

Сергій Надал та його здобутки: обіцянки тернопільського мера в цифрах«Слово і Діло» проаналізувало стан виконання найбільш вагомих обіцянок міського голови Тернопіля Сергія Надала в рамках проекту «ОБРАНІ».

На даний момент у чинного мера міста є кілька серйозних конкурентів. Це нардеп Тарас Пастух («Самопоміч»), депутат міськради і підприємець Петро Ландяк («Громадянська позиція»), а також ще один підприємець і голова Центру антикорупції Ігор Вонс (висуванець від трьох політичних сил – «БПП-Солідарність», «Народний фронт» і «УДАР»).

Виконавчий директор Тернопільського регіонального відділення Асоціації міст України Ігор Гірчак вважає, що на сьогоднішній день «ВО «Свобода» не у тренді і негативна динаміка партійного рейтингу, безперечно, частково відіб'ється на голосуванні за мера. Втім, на думку експерта, це не завадить Надалу сподіватися на досить хороші шанси бути переобраним вдруге.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: