Луценко назвав Ляшка «аферистом» і розповів про кримінальне минуле лідера «РПЛ»

Читать на русском
Юрій Луценко навів деякі невідомі загалу факти з життя народного депутата України і лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка, назвавши останнього «аферистом і артистом».

Керівник фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Луценко навів деякі невідомі загалу факти з життя народного депутата України і лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка, назвавши останнього «аферистом і артистом».

Відповідну заяву Луценко опублікував у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«9 грудня 1994 року суд визнав Ляшка винним у розкраданні державного майна, присвоєнні влади, підробці документів. Йому світило 10 років, але отримав лише шість. Пізніше суд пом'якшив статтю на шахрайство», – розповів Луценко.

За його словами, Ляшко вийшов з Ізяславської колонії за амністією і відразу зайнявся політикою. «Став писати опозиційні речі, працювати в «Батьківщині». Він був і є аферистом, був і є артистом. На сьогодні цей артистизм валить країну, він проводить корупцію», – заявив лідер фракції «БПП».

За неофіційною інформацією, тривалий час Ляшка фінансував колишній глава АП Януковича Сергій Льовочкін. Батько Льовочкіна – Володимир – під час тюремного ув'язнення «головного радикала країни» був одним з керівників у пенітенціарній службі України. Раніше ЗМІ повідомляли, що саме він допоміг Ляшку вийти з в'язниці в обмін на подальшу співпрацю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: