Депутата «БПП» підозрюють у відмиванні коштів

Читать на русском
Компанія «Блакитне Сяйво», власником і засновником якої є нардеп від «БПП» Сергій Алексєєв, підозрюється у відмиванні коштів і несплаті податків.
Сергій Алєксєєв

Дніпровський районний суд дозволив оприлюднення інформації, яка містить банківську таємницю, щодо кримінальної діяльності ТОВ «Блакитне Сяйво» (до зміни назви – «Алексєєв, Боярчуков і партнери»).

Все б нічого, але одним із власників і засновників компанії є народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Алексєєв, пише «Слово і Діло» з посиланням на «24 канал».

Раніше у низці ЗМІ з’явилась інформація, що ТОВ «Блакитне Сяйво» причетне до відмивання понад 250 тис. гривень і несплати податків у розмірі 50 мільйонів гривень.

Боротися з відмиванням грошей Порошенку допоможуть американські спеціалістиПрезидент України Петро Порошенко має намір залучити більше американських спеціалістів для боротьби з корупцією та відмиванням «брудних грошей».

Зараз компанія перебуває в стані банкрутства. Правоохоронні органи вбачають у цьому ознаки фіктивності. Мовляв, стан банкрутства введений штучно, щоб зробити неможливим встановлення фігурантів злочинної схеми.

Враховуючи суспільний резонанс, міліція вже почала розслідування та відповідні слідчі дії.

Судячи з усього, питання протидії корупції може особисто контролювати Президент, який намагається продемонструвати не вибіркове правосуддя, тому працює в тому числі й щодо своїх депутатів та політичних соратників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: