Екс-керівники ДСНС вкрали 1 млн гривень

Читать на русском
Колишнього керівника ДСНС України Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького звинувачують у розкраданні бюджетних коштів сумою більше 1 млн гривень.

Колишнього керівника Державної служби надзвичайних ситуацій України Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького звинувачують у розкраданні бюджетних коштів сумою більше 1 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба МВС, передає «Слово і Діло».

За словами заступника начальника відділу Головного слідчого управління МВС України та керівника слідчої групи Євгена Кожуховського, на даний момент в ході розслідування кримінального провадження встановлено суму розкрадання бюджетних коштів в 1,1 млн гривень, а також заподіяння шкоди державі на суму понад 6,5 млн гривень.

Також Євген Кожуховський заявив, що під час досудового розслідування даного кримінального провадження встановлені додаткові епізоди протиправної діяльності екс-керівників ДСНС.

«Проект повідомлення про підозру перебуває на узгодженні в Генеральній прокуратурі України. Після чого він буде вручений екс-керівникам ДСНС, а сторони захисту зможуть ознайомитися з матеріалами досудового розслідування», – наголосив він.

Як повідомив Євген Кожуховський, закінчення досудового розслідування та відкриття матеріалів заплановано до кінця вересня 2015 року.

Нагадаємо, раніше очільника Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького заарештували під час засідання уряду за статтею 208 Кримінального кодексу України (незаконне відкриття або використання за межами України валютних рахунків).

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: