Візит Шокіна до Верховної Ради закінчився позбавленням Мосійчука депутатської недоторканності

Читать на русском
Верховна Рада України позбавила депутатської недоторканності народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука.

Верховна Рада України позбавила депутатської недоторканності народного депутата від «Радикальної партії» Ігоря Мосійчука.

Рішення про позбавлення депутатської недоторканності й відкриття кримінального провадження проти депутата «Радикальної партії» підтримали 262 народних депутати, передає «Слово і Діло».

«Ви щойно самі бачили, як формує своє майно, грошові кошти «Радикальна партія», їм грошей не вистачає... Я прошу зараз, невідкладно у сесійній залі про притягнення до відповідальності кримінальної, затримання та арешт народного депутата Мосійчука», – зазначив із парламентської трибуни Віктор Шокін. На продемонстрованому в сесійній залі відео Мосійчук домовляється про лобіювання інтересів бізнесменів за гроші.

«Радикал» Мосійчук вилаяв жінку-лікаря: «Я стріляв таких як ти!»У мережі набирає обертів скандал, в головній ролі якого – народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук.

Після ознайомлення з результатами голосування проти себе Мосійчук запевнив, що в разі його арешту він не буде противитись затриманню, а також заявив, що 30 серпня, напередодні кривавого голосування за зміни до Конституції України, Адміністрацію Президента відвідував кримінальний авторитет на прізвище Кривецький, який, за словами нардепа-«радикала», причетний до теракту під Верховною Радою 31 серпня.

У свою чергу, лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко назвав дії Шокіна подібними до діяльності генпрокурора часів Януковича – Віктора Пшонки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: