Анушкевичус про нардепа Шевченка: сподіваюся, що франківці не продадуться за путівку на Буковель

Читать на русском
Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус вважає, що його конкурент, народний депутат і кандидат у міські голови на місцевих виборах 25 жовтня Олександр Шевченка передчасно почав свою виборчу кампанію, адже задекларував своє бажання йти у градоначальники Івано-Франківська ще до офіційного початку передвиборчої агітації.
Олександр ШевченкоФото: firtka.if.ua

Мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус вважає, що його конкурент, народний депутат і кандидат у міські голови на місцевих виборах 25 жовтня Олександр Шевченко передчасно почав свою виборчу кампанію, адже задекларував своє бажання йти у градоначальники Івано-Франківська ще до офіційного початку передвиборчої агітації.

Про це Анушкевичус розповів в інтерв'ю агенції новин Galka.if.ua, передає «Слово і Діло».

Можливий прихід до влади у місті народного депутата, представника політичної партії «УКРОП» і співвласника курорту «Буковель» Шевченка Анушкевичус, який, імовірно, також претендуватиме на крісло мера на майбутніх виборах, оцінив вкрай негативно.

«Якщо ця людина (Олександр Шевченко – Ред.), не дай Боже, стане міським головою… Я думаю, цього не станеться, бо наші люди мудрі, розберуться – за тарілку борщу і поїздку на Буковель, причому за наші ж гроші… Скажімо так, за несплачені податки, приховані податки це все робиться, то це буде ганьба для Івано-Франківська», – сказав мер.

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло» Олександр Шевченко розпочав свою виборчу кампанію задовго до початку офіційного періоду передвиборчої агітації. Зокрема, 1 вересня представники кандидата роздавали місцевим школярам сертифікати на безкоштовне навчання з катання на лижах.

Сам же Анушкевичус у рішенні балотуватися на новий строк вирішив спертися на підтримку бізнесу. Про це він сам розповів журналістам ще в серпні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: