Радикальний популізм: Лозовий передумав розслідувати привласнення активів України олігархами з РФ

Читать на русском
Андрій Лозовий пообіцяв підняти питання створення ТСК з розслідування всіх фактів незаконного привласнення українських активів олігархами РФ, але через півроку взяте на себе зобов'язання так і не виконав.

У березні народний депутат і заступник глави фракції «Радикальної партії» Андрій Лозовий виступив з гучною заявою: Україна має націоналізувати весь російський капітал, який знаходиться на території нашої країни.

«Радикал» також пообіцяв підняти питання створення тимчасової слідчої комісії (ТСК) з розслідування всіх фактів незаконного привласнення українських активів російськими бізнесменами, пише «Слово і Діло».

Як пояснив тоді Лозовий, Україну в прямому сенсі продовжує «віджимати» російський бізнес, до цього причетна «Лужниковська група» на чолі з Олександром Бабаковим.

Втім, з моменту гучних звинувачень і заяв Лозового вже пройшло майже півроку, а у Верховній Раді так і не було зареєстровано жодного проекту постанови про створення обіцяної ТСК.

Всього ж у нардепа Лозового дві провалених обіцянки з 29, зафіксованих «Словом і Ділом». 9 місяців тому заступник глави фракції «Радикальної партії» запевняв, що його фракція не підтримає програму дій уряду Яценюка, однак з 22 членів «РПЛ» за відповідну програму проголосували 20 нардепів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: