«Свобода» розповіла, в яких містах її представники балотуватимуться в мери

Читать на русском
Всеукраїнське об'єднання «Свобода» заявило, що йде на місцеві вибори. Представники політсили балотуватимуться в мери 23 міст України.

Всеукраїнське об'єднання «Свобода» заявила, що йде на місцеві вибори. Представники політсили балотуватимуться в мери 23 міст України.

Про це повідомив на з'їзді партії її очільник Олег Тягнибок, передає «Слово і Діло».

Лідер ВО «Свобода» назвав, кого і в яких містах партія висуне на вибори мерів. Так, кандидатом у мери Києва став Олександр Мирний, а очолив список партії до Київради Юрій Сиротюк. У Харкові намагатиметься поборотися за крісло мера Ігор Швайка, а екс-заступник глави Верховної Ради України Руслан Кошулинський стане конкурентом Андрія Садового у Львові. Також, до виборчих перегонів у Дніпропетровську, в яких уже беруть участь представники «Укропу» – Борис Філатов, «Опоблоку» – Олександр Вілкул, «БПП» – Максим Курячий, вирішив спробувати себе член ВО «Свобода» Максим Дорофеєв.

«Завдання «Свободи» на цих виборах – зупинити реванш олігархів та антиукраїнських сил і не допустити контрреволюції!», – заявив Тягнибок.

Лідер «Свободи» продовжує стверджувати, немов повторюючи методички Кремля, що дії української влади по відношенню до «свободівцям» є політичним переслідуванням і спробою прибрати партію з політичної арени.

«Знищення «Свободи» є частиною таємних Мінських угод. Бо вони знають наш потенціал і здатність перемогти», – наголосив політик.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: