Луценко розповів, що буде, якщо Росія відмовиться залишити Донбас

Читать на русском
Луценко заявив, що Росія має вивести свої війська з території Луганської та Донецької областей негайно, інакше ніяких змін на Донбасі не буде.

Лідер фракції «Блоку Петра Порошенка» народний депутат Юрій Луценко заявив, що Росія має вивести свої війська з території Луганської та Донецької областей негайно, інакше ніяких змін на Донбасі не буде.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми вже достатньо сильні, щоб відбити ймовірний напад. І ми вже достатньо мудрі, щоб не взяти на утримання окупований сектор», – заявив Луценко.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко заявив, що Мінські угоди не будуть продовжені до 2016 рокуСказано 11 вересня 2015 р.Статус обіцянки: Архів

Якщо ж Росія не вийде з Донецька і Луганська, то, за словами Луценка, у змінах до Конституції стануть зайвими перехідні положення. «Децентралізація відбудеться. А закон про особливий порядок на окупованих територіях буде радикально змінений і, скоріш за все, стосуватиметься лише порядку економічних відносин через лінію зіткнення», – пояснив політик.

Луценко переконаний, що у цьому протистоянні виграє саме Україна. «Час працює на нас. США та європейські союзники однозначно продовжують свою лінію на економічне удушення агресора, який не виконує взяті на себе міжнародні зобов'язання. Падіння доходів від здешевіння нафти й ріст витрат на воєнні авантюри доб'ють режим Путіна так само, як свого часу добили комуністичний режим», – зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: