Лікарчук підозрює, що Одеську митницю віддали кумам Калєтніка

Читать на русском
Перший заступник начальника Одеської митниці Лариса Ареф'єва отримала свою посаду завдяки зв'язкам її чоловіка з кумом екс-голови митниці Ігоря Калетніка.
Костянтин Лікарчук

Перший заступник начальника Одеської митниці Лариса Ареф'єва (Нирко), що вважається головним претендентом на посаду голови митниці регіону, свою посаду отримала завдяки зв'язкам її чоловіка з кумом екс-голови митної служби Ігоря Калєтніка.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав колишній заступник глави Фіскальної служби з питань митної справи Костянтин Лікарчук, передає «Слово і Діло».

Лікарчук пояснив, що йдеться про секретаря Компартії Ігоря Алексєєва, чиїм племінником і був чоловік Ареф'евой. Алексєєв також вважається кумом Ігоря Калєтніка, який керував митницею під час «раннього Януковича».

Начальники часів Януковича повертаються на митницюЗаступник голови ДФС Костянтин Лікарчук заявив, що начальники митниць часів Януковича повертаються на свої посади.

А от заступник глави ДФС Геннадій Романенко, як стверджує Лікарчук, крім Ареф'євої, пролобіював ще й нинішнього начальника Одеської митниці Владислава Ракшу – протеже і донедавна співробітника багаторічного начальника херсонської митниці, екс-депутата обласної ради від Комуністичної партії й ще одного кума Калєтніка – Віталія Булюка.

«Взагалі у мене складається враження, що Одеська митниця віддана на відкуп комуністам-кумам Калєтніка. Загалом, ще один приклад відомчої контрреволюції або вітання грузинському реформатору від «нових українців» Москви», – резюмував Лікарчук.

Нагадаємо, що 7 вересня Кабінет міністрів України звільнив Костянтина Лікарчука з посади заступника голови Державної фіскальної служби. Як заявив глава ДФС Роман Насіров, він має інформацію про правопорушення Лікарчука, які пов'язані з корупцією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: