Росіяни на Донбасі влаштовують публічні страти місцевих бойовиків – Тимчук

Читать на русском
У Горлівці Донецької області за спробу самовільної стрільби з артилерійської установки російськими військовими був розстріляний начальник одного з блок-постів з числа місцевих жителів.

У Горлівці Донецької області за спробу самовільної стрільби з артилерійської установки російськими військовими був розстріляний начальник одного з блок-постів з числа місцевих жителів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук, пише «Слово і Діло».

Крім того, в Петровському районі міста Донецька за самоуправство російським командуванням було винесено і приведено у виконання вирок - розстріляні 2 терориста з числа місцевих жителів.

Росія переходить до плану ліквідації лідерів бойовиків – експертЗаява Слідчого комітету Росії про «поширення універсальної юрисдикції та кримінального переслідування на територію південного сходу України» продиктована підвищеним рівнем небезпеки з боку бойовиків для самого Кремля.

Тим часом у самопроголошеній «ЛНР» бойовики розпочали формування так званого погранзагону для несення служби на державному російсько-українському кордоні на території, підконтрольній російсько-каральним військам. За словами Тимчука, на даний момент вже сформовані два підрозділи приблизною чисельністю до загальновійськової роти кожне.

В цілому ж, за інформацією «ІС», ситуація в зоні АТО залишається досить напруженою, з активізацією диверсійно-розвідувальних груп противника відразу на декількох ділянках уздовж лінії розмежування.

Зокрема, фіксуються обстріли позицій сил АТО із застосуванням стрілецької зброї, РПГ, зрідка відзначається неприцільний вогонь з боку терористів з автоматичних гранатометів АГС-17 і 82-мм мінометів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: