Каплін захотів «абсолютної влади»

Читать на русском
Нардеп Сергій Каплін заявив про участь створеної ним «Партії простих людей» у місцевих виборах. Мета походу «Партії простих людей» на вибори – абсолютна влада, наголосив Каплін.
Сергій КаплінФото: facebook.com/kaplins

Народний депутат Сергій Каплін заявив про участь створеної ним «Партії простих людей» у місцевих виборах по всій Україні.

«21 тисяча моїх однопартійців побореться за місця в сільських, селищних, міських, районних і обласних радах, за право керувати містами», – написав Каплін у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Мета походу «Партії простих людей» на місцеві вибори – абсолютна влада, зазначив Каплін. Водночас, отримавши «абсолютну владу», Каплін обіцяє взяти на себе і абсолютну відповідальність.

«Щоб не йти на компроміси з «партіями-динозаврами», партіями, які давно продались олігархам... Ми йдемо з новою Конституцією, новою Економічною доктриною та кодексами», – заявив Каплін.

Сергій КаплінГолова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Згідно з даними «Слова і Діла», лідер «Партії простих людей», який також є членом парламентської фракції БПП, «абсолютною відповідальністю» поки що похвалитися не може: Сергій Каплін провалив майже третину своїх обіцянок. Такий результат досить очікуваний, оскільки у боротьбі за симпатії виборців Каплін полюбляє використовувати відверто популістські гучні заяви.

Наприклад, зробити «Антикорупційну революцію» у парламенті. Також політик переконаний, що скоро Президент і прем'єр-міністр будуть танцювати на пілоні перед депутатами, «щоб вони хоча б щось прийняли». А у лютому 2015 року Каплін запевнив, що дуже скоро один долар США коштуватиме одну гривню. Чи будуть втілені в життя відповідні заяви лідера «Партії простих людей» – питання риторичне. Хоча, володіючи абсолютною владою...

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії тепер можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: