«УКРОП» йде до влади, в тому числі й у Києві

Читать на русском
«Українське об'єднання патріотів - УКРОП» на з'їзді партії в Києві прийняло рішення про своє висунення в місцеві ради по всій країні.

«Українське об'єднання патріотів - УКРОП» на з'їзді партії в Києві прийняло рішення про своє висунення в місцеві ради по всій країні.

Про це інформує «Слово і Діло».

«Ми зібралися для того, щоб обговорити платформу і основні програмні цілі партії. Ми прийняли рішення про висунення наших команд до місцевих рад по всій країні і підтримки кандидатів в мери низки ключових міст», - сказав голова партії Геннадій Корбан.

Замість гречки – захист парків: на Чернігівщині готуються до місцевих виборівПісля скандальних довиборів до Верховної Ради у 205 окрузі Чернігівщини багато партій почали активно готуватися до передвиборчої кампанії, яка офіційно має стартувати 5 вересня.

Крім цього, Корбан заявив про наміри балотуватися на міського голову столиці.

«Ми покажемо Києву нове обличчя. Ми покажемо Києву обличчя «УКРОП», ми покажемо Києву хороший менеджмент. Ми зробимо Київ справжнім європейським містом, перспективним і успішним. Час змінити мера», - підкреслив Корбан.

Нагадаємо, раніше на довиборах у Верховну Раду України голова партії «УКРОП» Геннадій Корбан балотувався в народні депутати. Його найближчим противником був кандидат від «Блоку Петра Порошенка» Сергій Березенко. Корбан програв вибори і визнав перемогу суперника. Крім того, в результаті передвиборчого процесу ЗМІ та активісти викрили партію «УКРОП» в роздачі виборцям продуктових наборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: