Зареєструвати автомобіль з пробігом тепер можна через Інтернет

Читать на русском
У Києві став доступний електронний сервіс замовлення реєстрації автомобілів з пробігом на iGov.

Відсьогодні у столиці України став доступний електронний сервіс замовлення реєстрації автомобілів з пробігом.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський активіст Дмитро Дубілет, передає «Слово і Діло».

«Київ, вітаю! Сьогодні найбільш затребувана українцями послуга (судячи за підсумками голосування) - реєстрація авто з пробігом - стала доступна на iGov для усіх МРЕВ міста», – написав він.

Лише за тиждень електронних закупівель Міноборони заощадило майже 62 млн грнУ Міністерстві оборони України розповіли про економічний ефект від роботи системи електронних закупівель: лише за один тиждень відомство заощадило трохи менше 62 млн грн.

Дубілет також заявив, що дана послуга скоро буде доступна по всій країні. У свою чергу радник міністра внутрішніх справ, народний депутат Антон Геращенко назвав доступність цієї послуги «ще одним кроком у наближенні України до Європи».

«Тепер, кожен киянин, у якого є банківська карта або електронний цифровий підпис, зможе замовити послугу переоформлення свого авто через Інтернет, не виходячи зі свого будинку, і заощадити свій особистий час, витративши його або на сім'ю або на роботу», – зазначив Геращенко.

Радник глави МВС додав, що електронна реєстрація авто з пробігом стала можлива завдяки ефективній співпраці між МВС і громадянським суспільством.

Нагадаємо, раніше електронний сервіс замовлення реєстрації автомобілів з пробігом був доступний тільки для жителів Дніпропетровська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: