Єдиним провладним кандидатом в мери Харкова став впливовий бізнесмен

Читать на русском
Глава Харківської міської організації «Солідарність - БПП» і депутат місцевої облради Олександр Давтян став єдиним кандидатом на мерське крісло від демократичних сил («БПП», «НФ» і «Батьківщина»).
Олександр Давтян

Глава харківської міської організації «Солідарність - Блок Петра Порошенка» і депутат місцевої облради Олександр Давтян став єдиним кандидатом на мерське крісло від демократичних сил («БПП», «Народний фронт» і «Батьківщина»).

Про це повідомляє прес-служба організації, передає «Слово і Діло».

Олександр Давтян є власником харківської телерадіокомпанії Simon, яка була створена в 1992 році. Крім «Симона», Давтян є президентом «Інвестиційної групи «DAD». Має бізнес в Австрії та Росії.

За чотири роки керування Харковом Кернес збільшив свій дохід у 92 разиМіський голова Харкова Геннадій Кернес очолив рейтинг мерів, які з 2010 по 2014 роки значно збільшили своє фінансове становище.

Свою політичну кар'єру розпочав у 2002 році, ставши депутатом Харківської обласної ради. З 2006 року Олександр Давтян призначений Почесним консулом Республіки Австрія в Харкові з метою розвитку бізнес-зв'язків. На цій посаді він пробув до 2011 року.

З 2009 року – координатор харківської обласної громадської організації «Фронт Змін» (головою партії на той момент був Арсеній Яценюк), а у 2010 році від цієї організації був обраний до місцевої облради. У 2012 році під час виборів до Верховної Ради України був включений у виборчий список ВО «Батьківщини» під 97 номером.

Нагадаємо, раніше харківська обласна організація партії «Самопоміч» заявила, що від них за крісло мера побореться Тарас Сітенко. Сітенко є главою обласної організації партії, раніше намагався стати народним депутатом України по 168 округу Харкова.

Нагадаємо, що стежити за ходом подій і дізнаватися про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: