У «БПП» визначилися з кандидатом у мери Дніпропетровська

Читать на русском
Дніпропетровська обласна організація «Солідарність - Блок Петра Порошенка» представила на посаду голови міста свого народного депутата України Максима Курячого.

Дніпропетровська обласна організація «Солідарність-Блок Петра Порошенка» представила в якості кандидата на посаду голови міста свого народного депутата – Максима Курячого.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Depo.Дніпро».

10 вересня на прес-конференції обласна організація Дніпропетровщини «Солідарность—БПП» представила свого кандидата в мери міста – 35-річного екс-депутата Дніпропетровської міської ради і народного депутата України Максима Курячого. У Верховній Раді він є членом Комітету з питань податкової та митної політики.

Дніпропетровськ: вибори міського голови, як танці навколо порожнього кріслаЗа напругою виборів міського голови Дніпропетровськ може залишити далеко позаду традиційні центри уваги – Київ, Одесу та Харків.

Крім того, вчора заступник голови фракції «Опозиційний блок» у Верховній Раді Олександр Вілкул заявив, що він прийняв рішення балотуватись у мери Дніпропетровська. За його словами, Дніпропетровськ має стати «точкою єдності та примирення» і прикладом розвитку для всієї України. Хоча раніше нардеп писав про небажання ставати міським головою Дніпропетровська.

Серйозні претензії на крісло мера Дніпропетровська має й політична партія УКРОП. Як заявляв раніше в інтерв'ю член партії та екс-заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан, його політична сила розраховує виграти вибори міського голови. За словами Корбана, в Дніпропетровську буде балотуватися народний депутат України Борис Філатов, хоча сам нардеп такої заяви ще не робив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: