Не Яценюком єдиним: Росія підозрює Ляшка в геноциді

Читать на русском
Слідчий комітет Російської Федерації підозрює лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка у геноциді.

Не минуло й кількох днів після неадекватних заяв РФ про участь українського прем'єр-міністра в чеченській війні, як Росія вибухнула черговим гучним обвинуваченням.

Цього разу Слідчий комітет РФ підозрює лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка у геноциді, пише «Слово і Діло» з посиланням на «ТАСС».

За словами представника СК РФ Володимира Маркіна, Ляшко, а також «інші особи з числа бійців батальйону «Азов» підозрюються у викраденні людини, катуваннях, застосуванні заборонених засобів і методів ведення війни».

Експерт про «Яценюка в Чечні»: РФ розмінює свій авторитет на диверсії проти УкраїниПолітолог поділився міркуваннями щодо заяви глави СК РФ про те, що Яценюк воював у Чечні в 1994-1995 роках.

Також Слідком РФ порушив кримінальні справи про застосування заборонених методів ведення війни і геноциду щодо високопоставлених українських військовослужбовців – міністра оборони України, начальника Генштабу, командира Сухопутних військ і командувача Нацгвардією.

Підставою для порушення справ стали нібито обстріл території самопроголошеної «ДНР» з 31 травня по 1 вересня цього року, в результаті яких, як стверджує представник СК РФ, загинули 45 людей, а також було поранено більше 160.

Нагадаємо, раніше голова того ж таки Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін заявив, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк брав участь у першій чеченській війні, а саме – входив до складу карального загону, яким керував один з лідерів УНА-УНСО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: