Насіров має незадекларовану квартиру в Лондоні – Лікарчук

Читать на русском
Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров має квартиру в Лондоні, що не внесена до його декларації про доходи.

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має квартиру в Лондоні, що не внесена до його декларації про доходи.

Про це повідомив колишній заступник Насірова з питань митної справи Костянтин Лікарчук, пише «Слово і Діло» з посиланням на сторінку екс-чиновника в Facebook.

Відповідну виписку з реєстру нерухомості Лікарчук супроводив коментарем: «Мене зараз часто запитують, чи збираюсь я подавати на Насірова позов до суду про захист честі та гідності за безпідставні звинувачення в корупції. Відповім: я думаю про це і, можливо, подам такий позов за місцем проживання Насірова в Лондоні (квартира 5, 3 Лаймхарбор [Flat 5, 3 Limeharbour], Лондон, Е14 9LS)».

Глава Державної фіскальної служби Роман Насіров має квартиру в Лондоні, що не внесена до його декларації про доходи.

При цьому Лікарчук наголосив, що дана нерухомість Насірова не внесена до його декларації про доходи.

«До речі, квартира не внесена до декларації Насірова, в результаті чого на підставі частини 8 статті 3 Закону України «Про очищення влади» Насіров підпадає під люстрацію і не може протягом 10 років обіймати посади в державних органах», – додав екс-чиновник.

Нагадаємо, скандал у Державній фіскальній службі розгорівся після звільнення Лікарчука з посади заступника голови з питань митної справи. Насіров свого колишнього підопічного звинуватив у корупції, а той в свою чергу заявив, що у службі працюють кадри, котрі мали бути звільнені відповідно до закону про люстрацію. Зокрема, йшлося про керівника Київської регіональної митниці Геннадія Романенка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: