«Свобода» рветься до влади у Полтаві

Читать на русском
Позафракційний народний депутат України та член ВО «Свобода» Юрій Бублик балотуватиметься в мери Полтави.

Позафракційний народний депутат України та член ВО «Свобода» Юрій Бублик балотуватиметься в мери Полтави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «0532.ua».

«Щодо участі на місцевих виборах. Всеукраїнське об'єднання «Свобода», а саме міська організація, за будь-яких обставин брала би участь у цих виборах – це 100%, це не обговорювалось», – заявив Бублік.

Місцеві вибори-2015: до компанії гречкосіїв приєднався полтавський мерПолтавський мер почав свою виборчу кампанію з роздачі 1 тис. грн і 2 пакетів цукру родинам дітей-інвалідів.

За словами нардепа, ВО «Свобода» і особисто він усвідомлюють, що у разі перемоги вони втратять один мажоритарний округ, де потрібно буде провести позачергові вибори. Але партія розуміє це і тому каже, що у разі позачергових виборів до Верховної Ради полтавчани мають обрати адекватну людину, яка голосуватиме не за вказівкою якогось олігарха, а за вказівкою своєї громади і згідно з її інтересами.

В рамках спецпроекту «ОБРАНІ», лідер громадського об'єднання «Відродження Полтави» Сергій Чередніченко надав журналістам «Слова і Діла» свій коментар щодо заяви Юрія Бублика.

«Він не може бути серйозним опонентом по одній простій причині - у нього рейтинг 4.7%! Відтак, своїм висуненням він може сплутати карти лише собі», – наголосив він.

У системі народного контролю «Слова і Діла» рейтинг відповідальності Юрія Бублика становить 21%. Всього «Словом і Ділом» було зафіксовано 28 його обіцянок. З них 6 обіцянок мають статус «виконано», ще 5 перебувають в процесі виконання, а цілих 17 обіцянок – не виконані.

Нагадаємо, самостійно стежити за перебігом подій та дізнаватись про попередні результати місцевої виборчої кампанії можна за допомогою онлайн-спецпроекту «ОБРАНІ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: