Начальник Генштабу розповів, де будуть тренуватися українські військові

Читать на русском

Головнокомандувач Збройних сил України повідомив, що українські бійці почнуть підготовку на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Головнокомандувач Збройних сил України та керівник військової операції на Донбасі Віктор Муженко заявив, що в жовтні перший підрозділ військових, що має «вагомий бойовий досвід», почне підготовку на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на ТСН.

Віктор Муженко повідомив, що зустрівся в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки з представниками Збройних сил США та Канади, які беруть участь у підготовці українських військових.

Начальник Генштабу розповів, що на зустрічі велися обговорення щодо проблемних питань та перспектив майбутньої співпраці в області підвищення обороноздатності української армії.

«Є перші результати й чітке розуміння, що система підготовки наших захисників потребує вдосконалення», – поінформував він.

Як відомо, у квітні військовослужбовці збройних сил США прибули в Україну для навчання українських військових. Тоді Аваков повідомив, що тренування проходять за участю 900 бійців Нацгвардії: три потоки по 300 нацгвардійців протягом 8 тижнів.

Нагадаємо, що 27 червня 2015 року міністр оборони України Степан Полторак пообіцяв, що восени поточного року розпочнеться навчання військовослужбовців Збройних сил України з військовослужбовцями з Канади, які триватимуть протягом двох наступних років.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: