Директора Львівського аеропорту звинувачують у корупції та доведенні до банкрутства

Читать на русском
Колектив Львівського аеропорту звинуватив директора підприємства Дмитра Шинкарука в корупції та розтраті бюджетних коштів, а також у доведенні підприємства до банкрутства.

Колектив Львівського аеропорту звинуватив директора підприємства Дмитра Шинкарука в корупції та розтраті бюджетних коштів, а також у доведенні підприємства до банкрутства.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на портал Avianews.com.

Зокрема, як зазначає портал, колектив аеропорту вимагає відсторонити від роботи на займаних посадах виконавчого директора В. Чеглатонева, директора з економіки та фінансів С. Прадіда, директора з аеродромно-технічного забезпечення А. Кузнецова, директора з управління нерухомістю В. Пугача та начальників юридичного управління та контрольно-ревізійного відділу Ю. Пономарьову й Р. Тригуба.

«Таке рішення було прийняте на останній конференції трудового колективу державного аеропорту», – заявили журналістам працівники летовища.

Разом з тим, колектив аеропорту вимагає від гендиректора підприємства Дмитра Шинкарука прозорого ведення фінансових питань, а також переведення коштів летовища з рахунків приватного банку – до державних.

Відомо, що новий конкурс на заміщення посади генерального директора Львівського аеропорту було оголошено 17 серпня. За словами голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, Шинкарук не справляється зі своїми обов'язками.

Як раніше зазначало «Слово і Діло», Дмитро Шинкарук до призначення гендиректором Львівського аеропорту ім. Данила Галицького обіймав різні посади в авіакомпаніях МАУ та «Харківські авіалінії», що входять до групи «Приват».

Між тим, сьогодні Президент України Петро Порошенко підписав указ про створення спільного авіаційного простору з Європейським Союзом. Відповідно до нього, керівництво авіаційної галузі України має найближчим часом затвердити план заходів з підготовки спільного авіапростору з країнами Європи. Підписати відповідний договір на міжнародному рівні в Міністерстві інфраструктри, за словами Андрія Пивоварського, планують до кінця поточного року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: