«Самопоміч» претендує на 40 мерських крісел

Читать на русском
Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що на місцевих виборах представники його партії балотуватимуться в мери приблизно у 40 містах України.

Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що на місцевих виборах представники його партії балотуватимуться в мери приблизно у 40 містах України.

Про це він розказав в інтерв'ю «Главкому», передає «Слово і Діло».

«Буде близько 40 мерів від «Самопомочі». Всі кандидати минулої суботи були у Львові, ми мали навчання, тренінги», – сказав Березюк.

За словами голови «Самопомочі», партія йде в окремих округах, де у них є «сильні осередки», де вони пробували їх вибудувати. Березюк назвав декілька міст, де вони будуть балотуватися, серед них: Тернопіль, Івано-Франківськ, Львів, Житомир, Херсон і Харків. Як стверджує голова «Самопомочі», у Харкові балотуватиметься в мери міста Тарас Сітенко – екс-кандидат в народні депутати України від 168 округу міста Харкова і голова Харківського представництва «Самопомочі».

Крім того, Олег Березюк заявив, що «Самопоміч» ще не визначилась з кандидатом у мери Києва, але незабаром місцева організація їх партії оголосить кандидата. Раніше ж ЗМІ повідомило, що від «Самопомочі» в мери міста піде Сергій Гусовський – депутат Київської міської ради та голова фракції.

Також Березюк повідомив, що їх партія проти об’єднання, саме тому й пропозицій про це не було. За його словами, блоки – «це група безвідповідальності, яка ховає свої приватні інтереси».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: