Росія веде приховану антиукраїнську кампанію в НАТО

Читать на русском
Попри обмеження доступу до штаб-квартири Північноатлантичного альянсу у Брюсселі, російські дипломати примудряються проводити приховану антиукраїнську роботу в НАТО.

Попри обмеження доступу до штаб-квартири Північноатлантичного альянсу у Брюсселі, російські дипломати примудряються проводити приховану антиукраїнську роботу в НАТО.

Про це в інтерв'ю «Укрінформу» повідомив виконувач обов’язків глави Місії України при НАТО Єгор Божок, пише «Слово і Діло».

Росіяни намагаються впливати як на міжнародний секретаріат Альянсу, так і на окремі делегації союзників, а головною метою цих зусиль є підрив єдності серед країн-членів НАТО на підтримку України, пояснює Божок.

Щодо співпраці з НАТО, то, за словами Божка, вже найближчим часом на Україну очікує доволі висока політична та практична активність по лінії Альянсу. Чиновник нагадав, що цього місяця Україну відвідає генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, який має намір зустрітися з усім політичним керівництвом нашої держави.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що рішення про вступ України до НАТО прийматиметься на референдуміСказано 1 грудня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Україні й НАТО є про що поговорити на всіх рівнях. Минув рік після саміту НАТО в Уельсі, де Україні була приділена першочергова увага та були прийняті важливі рішення на нашу підтримку. Багато чого було зроблено. Не менше заплановано», – розповів Божок.

На його переконання, такі контакти на вищому політичному рівні «допоможуть нам звірити годинники за усіма напрямами взаємодії». «Маю на увазі проекти та програми практичного співробітництва, у тому числі трастові фонди, а також необхідність намітити плани на найближчу і середньострокову перспективу», – пояснив в. о. голови Місії України при НАТО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: