Депутати поцікавились у прем'єра, чому відсторонений голова Державіаслужби знову працює

Читать на русском
Група депутатів Верховної Ради України звернулася до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з вимогою змінити на посаді голову Державної авіаційной служби Дениса Антонюка.

Група депутатів Верховної Ради України звернулася до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка з вимогою змінити на посаді голову Державної авіаційної служби Дениса Антонюка.

Відповідне звернення опублікував на свой сторінці у Facebook член фракції «Блоку Петра Порошенка» Володимир Ар'єв, передає «Слово і Діло».

Як пояснив Ар'єв, незважаючи на те, що за результатами перевірки роботи Антонюка рекомендовано було його звільнити, відповідне рішення комісії «загубилося» в уряді. За словами нардепа, звернення депутатів підтримує й міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко обіцяє, що у Державіаслужбі проведуть службове розслідуванняСказано 27 червня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Колективно звернулися до прем'єр-міністра з вимогою замінити голову Державіаслужби, який лобіює монополію одного з авіаперевізників. Приємно, що міністр транспорту Андрій Пивоварський на нашому боці. Повернення Антонюка відбулося технічно, бо сплив термін проведення перевірки, за результатами якої Антонюка рекомендовано звільнити. Але папірець дивовижно «застряг» у нетрях Кабміну. Тому разом ми маємо домогтися звільнення місця голови Державіаслужби для прогресивного очільника, а не сервільного посадовця», – зазначив Ар'єв.

Нагадаємо, на початку липня розслідування діяльності Антонюка почалося за ініціативи голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеіла Саакашвілі, котрий звинуватив керівника Державіаслужби в лобіюванні інтересів свого колишнього роботодавця – Ігоря Коломойського та належних йому «Міжнародних авіаліній України».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: