Марковський відзначився в Кіровограді лобіюванням інтересів бізнесу – журналіст

Читать на русском
Іван Марковський

Багато проектів з благоустрою в Кіровограді нині відхиляються в. о. міського голови Іваном Марковським без вагомих причин, але водночас лобіюються інтереси бізнесу.

Таку думку в рамках спецпроекту «ОБРАНІ» висловив керівник кіровоградського медіа-проекту «Подсмотрено Кировоград» Андрій Крившенко, інформує «Слово і Діло».

«Думки містян щодо діяльності Івана Марковського наразі розділяються, оскільки були як негативні, так і позитивні зрушення в підвищені якості життя міста. Відомий, як його називають місцеві, «золотий міст» став дуже добрим проектом, який з’єднав два райони міста, проте економічна доцільність витрат у такий непростий для країни час викликає сумніви», – говорить журналіст.

Але найбільш провальним рішенням у діяльності Марковського, за словами журналіста, можна спокійно назвати очищення річки Інгул.

«Інгул, який почистили разом з обвідним каналом навколо Козачого острову за 3 млн грн, за фактом став ще бруднішим, а підземні води почали виступати на Козачий острів. Невтішна ситуація і з амброзією. На численні звернення громадян влада відповідає, що боротьба триває, відповідні заходи здійснюються, але амброзія вже пробирається навіть на подвір'я житлових будинків», – розповідає він.

З огляду на це, за словами Крившенка, місту потрібен молодий очільник, який зможе розумно розпоряджатися бюджетом і служити на благо кіровоградцям, а не лобіювати інтереси певних представників бізнесу.

Вибори 2015: хто і що буде обіцяти в Кіровограді?Система народного контролю «Слово і Діло» продовжує аналізувати потенційних кандидатів у мери на місцевих виборах 2015 року.

Відзначимо, що в інтерв'ю «Кіровоградській правді» екс-губернатор Кіровоградщини, а нині народний депутат України Сергій Ларін також звинуватив міську владу в тому, що знову відбувається встановлення пивних наметів, які свого часу були прибрані, незаконних гаражів, а міські депутати продовжують шматувати Кіровоградський Лісопарк.

Система народного контролю «Слово і Діло» підготувала онлайн-спецпроект «ОБРАНІ», за допомогою якого кожен може самостійно моніторити всі події та слідкувати за попередніми результатами місцевої виборчої кампанії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: