«Самопоміч» хоче переглянути коаліційну угоду

Читать на русском
Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що коаліційна угода має бути переглянута у зв'язку з останніми подіями.

Голова фракції «Самопомочі» Олег Березюк заявив, що коаліційна угода має бути переглянута у зв'язку з останніми подіями.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Після майже року роботи це природно – переглянути коаліційну угоду в будь-якому разі. Але принципові речі повинні залишитися», – наголосив він.

Також Олег Березюк повідомив, що сьогодні о 12 годині відбудеться рада коаліції, на якій буде обговорюватися формальна корекція коаліційної угоди.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко пообіцяв, що фракція "Радикальної партії" не буде виходити з коаліціїСказано 25 липня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Крім того, його колега по фракції Наталя Веселова заявила, що «Самопоміч» залишиться «опозицією в коаліції».

«Це відповідальна позиція фракції. Ми готові нести відповідальність за коаліційні угоди, підписані нами. І залишаємося в коаліції, щоб мати можливість впливати на політичні процеси», – підкреслила нардеп.

Нагадаємо, вчора лідер фракції «Радикальної партії» Олег Ляшко на брифінгу повідомив про вихід з коаліції у зв'язку з ухваленням у першому читанні законопроекту змін до Конституції України щодо децентралізації та «кривавою трагедією» під Верховною Радою. Ляшко впевнений, що події 31 серпня були організовані для того, щоб «дискредитувати патріотичні політичні сили, які не голосували за зміни до Конституції, які були написані в Кремлі».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: