Нардеп «БПП»: Яценюк уже готується до кадрових змін у Кабміні

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк уже готує кадрові зміни в Кабінеті міністрів, які раніше він сам анонсував.
Фото: ipress.ua

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк уже готує пропозиції щодо анонсованих ним кадрових змін у Кабінеті міністрів.

Про це заявив заступник голови фракції «Блоку Петра Порошенка» Ігор Кононенко, додавши при цьому, що в найближчий тиждень жодних змін у складі уряду очікувати не варто, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Переформатування уряду цього тижня не буде, але прем'єр-міністр над цим працює, готує пропозиції. Коли будуть пропозиції прем'єр-міністра, вони будуть внесені в коаліцію, і ми їх будемо розглядати», – заявив Кононенко журналістам у середу.

Аутсайдери уряду Яценюка: хто з міністрів провалив найбільше власних обіцянок?«Слово і Діло» презентує антирейтинг міністрів, які за час своєї роботи в уряді провалили найбільше власних зобов’язань перед українським народом.

Нагадаємо, відповідно до рейтингу ефективності українських міністрів, лідером за кількістю невиконаних обіцянок за весь час роботи в останньому складі уряду є сам Яценюк. Другу місце посів Арсен Аваков, третю сходинку антирейтингу поділяють В'ячеслав Кириленко та Олександр Квіташвілі. Найвідповідальнішими міністрами II уряду Арсенія Яценюка виявилися Геннадій Зубко, Наталія Яресько, Айварас Абромавичус та Павло Клімкін.

Нагадаємо, осінні кадрові зміни в Кабміні Яценюк анонсував ще на початку серпня.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: