«Радикальная партія» виходить з коаліції – Ляшко

Читать на русском
Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив про вихід його фракції з парламентської коаліції.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив про вихід фракції з парламентської коаліції.

Про це він заявив на брифінгу у вівторок, 1 вересня, передає «Слово і Діло».

«Я хочу повідомити рішення фракції «РПЛ», яке ми прийняли щойно на засіданні фракції. Фракція «РПЛ» оголошує про свій вихід з парламентської коаліції», – заявив Ляшко.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що фракція Радикальної партії вийде з парламентської коаліції, якщо Порошенко не звільнить ГонтаревуСказано 25 лютого 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Я хочу вмотивувати і пояснити українським громадянам, чому ми прийняли таке рішення. Учора під стінами ВР відбулася кривава трагедія, організована спецслужбами, на наше переконання, в результаті якої загинули невинні українські військовослужбовці. На нашу думку, мета організаторів цієї кривавої події була одна: дискредитувати патріотичні політичні сили, які вчора не голосували за зміни до Конституції, які були написані в Кремлі», – пояснив Ляшко.

Головний «радикал» країни також уточнив, що таким чином «Радикальна партія» йде в опозицію до чинного уряду країни.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив про вихід його фракції з парламентської коаліції.
Основні тези з заяви Ляшка

Нагадаємо, ще в липні Олег Ляшко обіцяв, що фракція «Радикальної партії» не виходитиме з парламентської коаліції. Також Олег Валерійович запевняв, що іншої коаліції не буде. За його словами, буде лише нинішня коаліція або відбудуться нові парламентські вибори.

Крім всього цього Ляшко обіцяв зробити все для того, щоб коаліція в парламенті працювала ефективно, ухвалювала корисні економічні закони та працювала на благо громадян.

Таким чином, можна констатувати, що сьогоднішня заява Ляшка автоматично робить всі його вищезгадані обіцянки невиконаними.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: