Геращенко: крім гранати провокатори використали вогнепальну зброю

Читать на русском
Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що у сутичках з міліцією під Верховною Радою мітингувальники використовували вогнепальну зброю.

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко заявив, що у сутичках з міліцією під Верховною Радою мітингувальники використовували вогнепальну зброю.

Про це він написав у себе на сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його словами, на даний момент підтверджена смерть одного бійця Національної гвардії. «Щойно стало відомо, що в 17 лікарні від кульового поранення в серце помер солдат строкової служби Національної Гвардії. Загиблому бійцеві, Дебріну Ігорю Анатолійовичу було всього 25 років. Родом з Херсонської області», – розповів Геращенко.

Злочинець, який кинув гранату в нацгвардійців, затриманий – АваковЗатримано близько 30 осіб, що влаштували безлади і криваву бійню біля Верховної Ради, в тому числі й зловмисник, який кинув бойову гранату в співробітників міліції.

Радник глави МВС уточнив, що загиблий був призовником строкової служби весняного призову, а також пообіцяв знайти і покарати винного у вбивстві бійця Нацгвардії.

Раніше Геращенко повідомив, що мітингувальники кинули в бійців Нацгвардії, які охороняли будівлю Верховної Ради, бойову гранату. За попередніми даними, в результаті вибуху поранення різного ступеня тяжкості отримали більше 100 співробітників внутрішніх справ і журналістів, які знаходилися в цей момент біля будівлі парламенту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: