Жебрівський затвердить програму допомоги переселенцям цього тижня

Читать на русском
Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський планує цього тижнія затвердити програму щодо переселенців.

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський планує цього тижня затвердити програму щодо переселенців.

Про це він розповів в інтерв'ю lb.ua, передає «Слово і Діло».

«Коли я прийшов на посаду, у нас не існувало програми щодо переселенців. Взагалі. Дасть Бог, цього тижня я цю програму затверджу», – сказав Жебрівський.

За його словами, це буде не просто виділення житла чи якоїсь фінансової допомоги, а цілий комплекс заходів. Також Жебрівський розповів, що ця програма не передбачає переселення людей з окупованих територій до спорожнілих селищ інших регіонів.

«Ми можемо дати раду їм і тут. Є Краматорськ, Красний Лиман, Великоновосілківський район – область велика. І це грамотно», – наголосив він.

Раніше, 2 липня, Жебрівський обіцяв, що протягом двох тижнів буде розроблена і затверджена програма допомоги переселенцям та реабілітації дітей. Станом на 28 липня глава Донецької області анонсував підготовку регіональної програми щодо роботи з внутрішньо переміщеними особами. Таким чином обіцянку Павла Жебрівського з розробки та затвердження програми допомоги переселенцям та реабілітації дітей не було реалізовано в обіцяний термін і в системі народного контролю «Слово і Діло» вона отримала статус «не виконано».

Нагадаємо, вчора голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив, що він має намір відкрити в Києві так зване представництво Луганської області. За його словами, приміщення під нього вже виділене, а займатиметься воно всіма пропозиціями, що стосуються розвитку Луганської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: