В України вистачає ресурсів для проходження зими – Демчишин

Читать на русском
Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що український уряд має достатньо ресурсів для успішного проходження опалювального сезону.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що український уряд має достатньо ресурсів для успішного проходження опалювального сезону.

Про це передає «Слово і Діло», з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Як повідомляє міністр, Україна зараз завозить близько 600 тисяч тонн вугілля марки А із зони антитерористичної операції. Також, Демчишин повідомив, що найближчим часом Україна отримає вугілля з Південноафриканської республіки і, крім того, вугілля завозиться й з Росії.

«На деякі станції завозиться вугілля з Росії, він надходить сьогодні. Йдуть кораблі з ПАР», - заявив він.

Демчишин пообіцяв не відключати світло взимкуМіністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин запевнив, що цієї зими в Україні не буде віялових відключень світла.

Нагадаємо, раніше Володимир Демчишин повідомив, що Україна відмовиться від імпорту електроенергії з Росії після відновлення власних енергопотужностей. Станом на 26 серпня 2015 Україна не імпортувала електроенергію з Росії і не планувала відповідні поставки. В системі народного контролю «Слова і Діла» дана обіцянка міністра отримала статус «виконано».

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: