Кличко офіційно зрікся «УДАРу», очоливши «Блок Петра Порошенка»

Читать на русском
Мер Києва та екс-лідер «Українського Демократичного Альянсу за Реформи» Віталій Кличко офіційно став членом «Блоку Петра Порошенка».

Мер Києва та екс-лідер «Українського Демократичного Альянсу за Реформи» Віталій Кличко офіційно став головою політичної партії «Блок Петра Порошенка».

За відповідне рішення члени політичних партій проголосували на об'єднавчому з'їзді «БПП» й «УДАРу» 28 серпня, інформує «Слово і Діло» з посиланням на УНН».

Крім того, як стало відомо раніше, разом із Кличком партійну приналежність змінили ще 18 членів його політичної сили, уточнив у ході прийняття рішення лідер фракції «БПП» Юрій Луценко.

Ще один «ударівець», нардеп Артур Палатний розповів, що остаточна ліквідація «УДАРу» відбудеться до 1 грудня, а процес злиття партій уже стартував.

Сам Луценко рішенням того ж з'їзду був позбавлений повноважень глави партії.

Нагадаємо, окрім «УДАРу», напередодні місцевих виборів може відбутися також об'єднання «БПП» з «Народним фронтом». У ЗМІ чутки про це вже активно коментують, зазначаючи, що таке об'єднання, вочевидь, відбудеться на умовах пропрезидентської партії, однак Яценюк, на думку експертів, усе ж залишиться головою уряду. Принаймні, такої можливості сьогодні не виключив Юрій Луценко, запевнивши, що не бачить альтернативи Яценюку на цій посаді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: