Здобутки мерів у цифрах: Чернігів, Житомир

Читать на русском

Система народного контролю «Слово і Діло» продовжує серію інфографік у рамках проекту «ОБРАНІ» аналізом основних чисельних показників роботи міських голів Чернігова та Житомира.

Так, мер Чернігова Олександр Соколов може похизуватися облаштуванням 364 підвальних приміщень під бомбосховища та ремонтом 705 тис. м тротуарів, «залатати дірки» на яких обіцяв чернігівський градоначальник. Ці роботи на вулиці 50 років СРСР обійшлися бюджету в 98,4 тис. грн. Однак далеко не всі обіцянки Соколова коштували Чернігову так само дешево. Наприклад, у 2014 році 2,221 млн грн місто заплатило за оздоровлення 16694 дітей, ще 2,9 млн грн склала вартість заходів із енергоефективності 7 міських шкіл.

Значно більшими сумами оперувала виконувач обов'язків мера Житомира Любов Цимбалюк, котра цього року витратила загалом 22 млн грн на підготовку до зими, індексацію заробітних плат працівників комунальних підприємств та забезпечення житомирців медпрепаратами. 3,357 млн грн коштувало нове обладнання для центральної міської лікарні №2. Ще 2,6 млн грн з бюджету міста було виділено на оздоровчу кампанію-2015 в таборі «Супутник».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: